Громади Рівненщини приєднуються до співфінансування ремонту доріг

19.04.2021 16:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
 

Дорожньо-будівельний сезон у Рівненській області перейшов у активну фазу. Ремонтують автошляхи як державного, так і місцевого значення.

Зокрема, підрядна організація приступила до відновлення 3,5 кілометрової ділянки автодороги Т-18-18 Будки Кам‘янські - Рокитне - Клесів - /М-07/.

«Відновлення саме цього автошляху – це гарний приклад співпраці громади, області та держави. Адже за кошти громади була зроблена проектно-кошторисна документація. А Рівненська ОДА подала ПКД на фінансування в рамках президентської програми «Велике будівництво», - розповідає голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

За подібним алгоритмом вже реалізуються проєкти співпраці з низкою громад в області, інформують у Службі автомобільних доріг у Рівненській області.

Так, цьогоріч спільно з Корецькою ТГ вже прокладено верхній шар асфальтобетону 1,9 кілометрової ділянки першого пускового комплексу ремонту автомобільної дороги Т-18-24. Розпочато ремонт на 14-ти кілометровій ділянці автодороги Т-18-12 в межах Немовицької ТГ.

На черзі – ділянки доріг в межах Городоцької, Великоомелянської, Деражненської та інших громад області, які вирішили профінансувати коштами громади розробку ПКД.

До проєктування ділянки майбутнього ремонту автомобільної дороги Н-25 долучена Сарненська ТГ. Власними силами громада розробила проєкти організації дорожнього руху, які будуть максимально комфортними та безпечними для громади. Також вивчається питання співфінансування додаткових робіт з благоустрою та супутньої інфраструктури в ході ремонту дороги, що пролягає через територію громади.

Прес-служба РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews