Командувачі корпусів Сухопутних військ НАТО обговорили російську агресію проти України

22.04.2021 09:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

21 квітня відбулася відеоконференція командувачів корпусів Сухопутних військ НАТО за темою: “Домінування у наземному середовищі – генерація згуртованості, спроможності та потенціалу”.

В ході відеоконференції Командувач Сухопутних Військ Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників заходу про збройну агресію Росії проти України, чисельність та склад російських військових угруповань на тимчасово-окупованій території України та в безпосередній близькості до українського кордону, ситуацію, яка відбувається наразі навколо наших кордонів, а також можливі прогнозовані сценарії подальшого розвитку подій.

– Сухопутні війська Збройних Сил України перебувають у високому ступені боєздатності, готові виконувати завдання за призначенням. Але ми розуміємо, що маємо справу із серйозним чисельним противником, – зазначив генерал-полковник Олександр Сирський.

Він також подякував колегам, представникам країн-партнерів за підтримку України у відстоюванні її суверенітету і територіальної цілісності.

– Це наша можливість і справді наш обов'язок забезпечити підтримку сухопутної складової. Це надсилає потужний меседж, коли командири Корпусів НАТО говорять в один голос, – наголосив Командувач Сухопутних військ НАТО генерал-лейтенант Роджер Клутьє. Він також запевнив, що підтримує Україну і ми можемо розраховувати на допомогу. 

По завершенню заходу генерал-лейтенант Роджер Клутьє подякував генерал-полковнику Олександру Сирському за детальну розгорнуту інформацію та запевнив у своїй подальшій підтримці Сухопутних військ Збройних Сил України.

 

 

Анатолій Прошин, полковник, начальник служби зв’язків з громадськістю

Командування Сухопутних Військ Збройних Сил України

Служба зв’язків з громадськістю Командування Сухопутних військ Збройних Сил України


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews