У Рівному обрали очільника обласної організації «УДАР Віталія Кличка»

30.04.2021 07:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Днями у Рівному обрали очільника Рівненського обласного осередку політичній партії «УДАР Віталія Кличка».

Загальні збори членів обласної організації, які  відбулися 21 квітня, обрали регіональним лідером цієї політсили на Рівненщині відомого громадського діяча та активіста Валентина Демчука. Захід було проведено з дотриманням усіх карантинних вимог.

Кандидатуру Валентина Демчука одноголосно підтримала більшість учасників загальних зборів Рівненської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка». Збори партійців також обрали нових членів Ради та Ревізійної комісії РОО ПП «УДАР Віталія Кличка». Як повідомили в прес-службі організації, оновлена команда УДАРУ незабаром працюватиме за адресою: м. Рівне, вул. Грушевського, 77.

«Я дякую усім присутнім за підтримку. Переконаний, що разом ми зможемо збудувати потужну партійну організацію та доведемо, що «УДАР» є найкращою альтернативою в політиці», - наголосив під час зборів Валентин Демчук. Оновлену команду «ударівців» об’єднують ідеї справедливості, демократії, зростання економіки та створення можливостей для самореалізації усіх громадян.

2010 року Валентина Демчука було обрано депутатом Рівненської міської ради VI-го скликання, працював у постійній комісії з питань транспорту і зв'язку Рівнеради, радником міського голови з питань автотранспорту. З 2010 року є  президентом громадського об’єднання «Союз перевізників України».

null
 

 

null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews