На Рівненщині судитимуть чоловіка, який крав ліс

30.04.2021 14:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

За процесуального керівництва прокурорів Костопільського відділу Здолбунівської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт за фактом вчинення незаконної порубки дерев у лісі, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 4 ст. 246 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що житель Головинської територіальної громади, у березні цього року у лісовому масиві Злазненського лісництва ДП «Костопільське лісове господарство», за допомогою бензопили, незаконно зрізав 37 дерев породи «вільха» та 3 дерева породи «в'яз», чим завдав державному підприємству майнової шкоди на майже 350 тисяч гривень.

Досудове розслідування проводили слідчі СВ відділення поліції №2 (м. Костопіль) Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області.

Обвинувальний акт скеровано до Костопільського районного суду.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до семи років.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Рівненської обласної прокуратури 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews