Поранені піхотинці отримають грошові премії від командувача Сухопутних військ

06.05.2021 09:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

 

 

Напередодні Дня піхоти, що згідно Указу Президента України відзначається щороку 6 травня, Командувач Сухопутних військ України генерал-полковник Олександр Сирський підписав наказ про нагородження грошовими преміями тридцяти п’яти військовослужбовців Сухопутних військ, які отримали поранення у 2021 році.

«За старанність, розумну ініціативу, сумлінне виконання бойових (спеціальних) завдань воїнами-піхотинцями механізованих, мотопіхотних, гірсько-штурмових військових частин і підрозділів Сухопутних військ Збройних Сил України, мужність і героїзм, виявлений у боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність України та з нагоди відзначення професійного свята – Дня піхоти», – йдеться у документі.

Військовослужбовці отримають премії 5 та 10 тисяч гривень залежно від тяжкості поранення.

– Воїни-піхотинці мужньо і самовіддано виконують бойові завдання на сході нашої держави, захищаючи Україну від агресора. Зрозуміло, що жодні гроші не повернуть людям здоров’я. Це лише свідчення підтримки командування та поваги до подвигу наших військовослужбовців, турботи про них. Бажаю нашим героям якнайшвидше одужати і повернутися до своїх рідних та близьких.

Хочу наголосити, що ми зробимо усе можливе, щоб кожен військовослужбовець, який отримав поранення та виявив бажання залишитися на службі в Сухопутних військах зміг продовжити службу та передавати свій бойовий досвід, - зазначив Олександр Сирський.

Премії виплачені відповідно до Дисциплінарного статуту Збройних Сил України та наказу Міністерства оборони України «Про бюджетну політику МО України на 2021 рік.

 

Служба звязків з громадськістю Командування Сухопутних військ Збройних Сил України

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews