Жителька Дубенського району перерахувала шахраям 100 тисяч гривень

06.05.2021 09:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У вівторок, 4 травня, у  37-річної жительки села Княгинин Дубенського району після спілкування у телефонному режимі із невідомими з її рахунка зникли 100 тисяч гривень.

Поліцейські з’ясували, що жінка розмістила оголошення в інтернеті про продаж одягу. Спочатку їй написала жінка, яка хотіла купити товар і запевнила, що перерахує гроші на картку. А вже за кілька хвилин надійшов дзвінок. Невідомий представився працівником банку та запитав, чи очікує вона платіж на певну суму, що не викликало будь-яких підозр. Однак, чоловік заразом повідомив, що кошти надійшли від юридичної особи, а це не дозволено правилами банку, тому картку заблокують. Аби цього не сталося псевдобанкір порадив терміново «обнулити» рахунок, гроші перевести на інший, а після розблокування – все повернуть. 

Оскільки зловмисник дуже квапив жінку, то вона поспіхом поїхала до найближчого банкомату та частинами перевела на продиктовані шахраєм рахунки на загальну суму 100 тисяч гривень. Зрозуміла, що її ошукали, коли на картці лишилося менше 50 гривень.

Дізнавачі відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження встановлюються особи, причетні до скоєного злочину.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews