У Гощі відкрили оновлений ЦНАП (ФОТО)

06.05.2021 19:52   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Сьогодні у Гощі урочисто відчинили двері оновленого Центру надання адміністративних послуг. Для громади з майже 25-тисячним населенням - це важлива подія.
 
Про це повідомив голова підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ з питань антикорупційної політики, народний депутат України Роман Іванісов:
  
«Відтепер не потрібно бігати по різних інстанціях за довідками. Все - в одному місці! Тут можна оформити субсидії, державні допомоги, зареєструвати місце проживання, права на нерухомість, отримати пенсійні адмінпослуги тощо.
 
Напередодні відкриття відвідав новий ЦНАП на запрошення селищного голови Миколи Панчука. Громаді таки вдалося створити комфортний простір з надання адмінпослуг на благо своїх жителів. Сподіваюсь, бюрократична складова для гощанців - у минулому!» - зазначив посадовець.
 
null
 

null
 

null
 

null
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews