Президент України відповів на депутатський запит щодо незадовільного екологічного стану Клеваня

07.05.2021 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У Клевані тривють екологічні баталії, пов'язані із ТОВ «КОЛОР С.І.М.». Днями Президент України відповів на депутатський запит голови підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ, народного депутата України Романа Іванісова щодо незадовільного екологічного стану смт Клевань.

«Отримав відповідь від Президента України Володимира Зеленського на мій депутатський запит щодо незадовільного екологічного стану на території смт.Клевань у зв’язку з діяльністю ТОВ «КОЛОР С.І.М.».

Нагадаю, звертався до Президента як до Гаранта Конституції з проханням захистити права громадян на безпечне для життя і здоров’я довкілля. Відтепер Володимир Зеленський володіє ситуацією, що ж насправді відбувається на Рівненщині, і особисто контролюватиме. Дякую Президенту за оперативну взаємодію! Чекаю належної реакції від Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.

Тим часом, моя позиція залишається незмінною: всі інвестори повинні працювати з суворим дотриманням вимог українського законодавства, інтереси інвесторів не повинні завдавати шкоди здоров’ю та життю місцевих жителів!»
 
null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews