Корупція підриває демократію та з’їдає країну зсередини, - держсекретар США Ентоні Блінкен

07.05.2021 17:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Корупція підриває демократію та з’їдає країну зсередини. Саме так окреслив ситуацію в Україні держсекретар США Ентоні Блінкен під час візиту до Києва.
 
null
Фото з мережі Інтернет

 
«Не можу не погодитися з його словами. Адже те, з чим я у складі нового парламенту і антикорупційного комітету Верховної Ради вирішив боротися, виявилося набагато підступнішим і серйознішим, ніж здавалося на перший погляд, - прокоментував візит держсекретаря США  голова підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ, народний депутат України Роман Іванісов. - Події, які відбуваються, насамперед, в моєму виборчому окрузі, змушують до більш рішучих і кардинальних дій.
 
Адже корупція просякла усі ланки влади. І саме корупція труїть моїх виборців у Клевані, проводить за захмарними тарифами інтернет до шкіл у Корці, не дозволяє отримати гідне медичне обладнання в Тучині, відбирає у громади земельні ділянки в Зорі, вирубає дорогоцінний ліс по всій області, підставляє чесних і незамплямованих, що заважають красти.
 
Сьогодні я зі своєю командою, певно, єдині на Рівненщині, хто дійсно хоче побороти корупцію в регіоні, навести лад у кожному селі, встановити чесні правила гри і змусити кожного управителя працювати для своїх жителів.
 
Добре, що США - наш стратегічний партнер - хоче допомогти у боротьбі з корупцією і проведенні необхідних реформ в Україні. Їхня підтримка для нас важлива. Але, в першу чергу, захотіти має кожен з нас. Побудувати Рівненщину, за яку не буде соромно перед своїми дітьми й онуками, в якій буде комфортно жити усім. Залишаюсь нетерпимим до будь-яких корупційних проявів і впевнено йду до своєї мети. Долучайтеся!»
 
null
Фото з мережі Інтернет

Фото з мережі Інтернет
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews