Автопарк рівненських поліцейських охорони поповнився новими автівками

07.05.2021 18:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

популярне


Службовий транспорт для поліцейських охорони - це одна із запорук швидкої та якісної роботи. Адже справні машини важливі для вчасного добирання до місця спрацювання тривожної сигналізації, аби припинити правопорушення.

Після отримання транспорту та оформлення всієї відповідної документації до Управління поліції охорони в Рівненській області завітав старший священник Свято-Георгіївського подвір’я Свято-Миколаївського жіночого монастиря протоієрей Андрій Мельничук для проведення освячення.

- Нові автомобілі оберігатимуть та захищатимуть спокій мешканців Рівненщини. – зазначив начальник Управління полковник поліції Михайло Кононенко. – Всі технічно обладнані спеціальною звуковою та світловою сигналізацією, GPS-трекерами та раціями.

Загалом, в автопарку рівненської поліції охорони 35 транспортних засобів. На службових автомобілях цілодобово працюють 11 груп затримань по області.

Надія Мастєрова,

Управління поліції охорони в Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews