У Рівному впіймали крадія тюльпанів

10.05.2021 12:12   Джерело: suspilne.rivne
Опубліковано : Новини Рівненщини

У Рівному патрульні встановили, хто вкрав кілька десятків тюльпанів з центральної клумби. Парубок згодом пояснив, чому пішов на такий вчинок. Торік крадіжки квітів у Рівному були непоодинокими, у 2021-му це стало першим випадком, коли вдалось упіймати крадія.

Пише suspilne.rivne 

Як розповіла Суспільному речниця патрульної поліції Рівненщини Оксана Юрченко, події відбулись у ніч на неділю, 9 травня. Заявник повідомив на спецлінію 102, що група людей зриваю квіти з клумби у центрі міста. Екіпажі отримали відповідне орієнтування.

На момент приїзду екіпажу біля клумби вже нікого не було. Однак, неподалік на вулиці Чорновола екіпаж роти тактико-оперативного реагування помітив компанію молодих людей із букетом жовтих тюльпанів. Це було близько другої ночі.

"Це були саме ті квіти з клумби. 20-річний рівнянин пояснив свій вчинок тим, що квіти йому просто дуже сподобались. На місце події патрульні викликали слідчих", – каже речниця Оксана Юрченко.

Всього рівнянин зірвав 34 тюльпани, – уточнили в патрульній поліції. Це перший випадок у цьому році, коли вдалось упіймати людину за такий проступок.

Суспільне повідомить про процесуальне рішення у цьому випадку, як тільки дізнається.

Редакція готова озвучити позицію рівнянина, якщо він виявить таке бажання та зв'яжеться із журналістами у будь-який зручний спосіб.

null
 

Джерело: suspilne.rivne


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: suspilne.rivne