На Рівненщині розпочали роботу чотири Центри надання адмінпослуг

10.05.2021 17:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

популярне


 

У чотирьох територіальних громадах Рівненського району запрацювали Центри надання адміністративних послуг. 

Сьогодні урочисто відкрили ЦНАП у Клевані, а вчора центри надання адміністративних послуг розпочали свою роботу одразу у трьох територіальних громадах Рівненського району – Бугринській, Малинській та Гощанській.

«Щодня люди будуть відчувати підтримку держави, отримавши якісно надані послуги у ЦНАПі. Нехай кожна людина виходить з центру задоволеною, забуваючи про черги у вузьких коридорах в різних установах для отримання певних довідок. Зараз для цього потрібно буде мінімум часу. Після відкриття цієї установи необхідно постійно проводити контроль якості, для зручності обслуговування мешканців громади та розширення сфери послуг», - звернулася до присутніх заступниця голови Рівненської ОДА Іванна Смачило під час відкриття ЦНАП у Клевані.

Як повідомили у Клеванській громаді, ЦНАП обслуговуватиме близько 14 тисяч населення як самої ТГ, так жителів інших громад. Зокрема, спеціалісти працюватимуть в адміністративному корпусі та двох віддалених місцях. А саме - у Оржеві та Жобрині.

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews