Українські перукарі під керівництвом рівненського тренера здобули золото на Чемпіонаті Європи OMC

12.05.2021 08:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

9 травня о 18:00 за Київським часом відбулася церемонія нагородження учасників Online OMC European Championship 2021. За результатами суддівства, наші учасники під керівництвом тренера Ірини Раєвської здобули достойні нагороди у різних категоріях.

Чемпіонкою Європи у категорії Bridal Style стала Смірнова Наталія. Бронзова медаль у тій же категорії дісталася майстру з Києва Анастасії Веремеєнко.  5 місце посіла Юлія Кальниченко, яка також здобула перемогу  у категорії Gala Style та 5 місце у категорії Technical Freestyle.  Любов Мартинюк здобула золото відразу у двох категоріях - Com. Day і Com. Evening та стала Абсолютною чемпіонкою Європи.  У категорії Technical Freestyle 4 місце посіла Гонько Людмила та 6 місце Кривокульська Зоряна.

Ми пишаємося здобутками нашої збірної, яка достойно представляє Україну на міжнародній арені та вітаємо усіх призерів з заслуженими нагородами.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews