У Рівному активно оновлюється обласна організація політичної партії «УДАР Віталія Кличка»

12.05.2021 16:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

За повідомленням прес-служби обласної організації, зараз триває динамічна робота в регіонах Рівненщини, де оновлюється склад керівних органів первинних організацій, йде робота щодо розбудови нових осередків та пошук особистостей, котрі мають хорошу репутацію, організаторські та комунікаційні здібності.

«Ударівці» мають намір в короткий термін перебудувати роботу своїх партійних організацій, повернути інтерес громадян до своєї політичної сили та стати конструктивною опозицією до діючої влади на місцях, - заявив голова Рівненської обласної організації Валентин Демчук.

Наразі, наприкінці квітня ц.р. у Рівному відбулися загальні збори Рівненської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка», які обрали нового лідера – Валентина Демчука. Очільник «ударівців» Рівненщини має практичний досвід організаційної роботи, свого часу двічі обирався депутатом Рівнеради, є президентом громадської організації «Союз перевізників України».

За словами Валентина Демчука, «УДАР Віталія Кличка» ретельно вивчає наслідки місцевих виборів 2020 року, щоб бути максимально корисним місцевим громадам.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews