У Грушвицькій школі-ліцеї оновлять техніку в харчоблоці

14.05.2021 09:04   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
 
Грушвицька школа-ліцей не нова, фасад будівлі потребує ремонту і утеплення. Меблі у двох класах - ще з 50-х років. Техніка в харчоблоці застаріла.
 
Про це повідомив голова підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ, народний депутат України Роман Іванісов під час візиту на Рівненщину:
 
«Розпочав візит з відвідин Грушвицької школи-ліцею. Заклад потужний, тут навчаються 140 діток з чотирьох населених пунктів. Голова Великоомелянської громади Алла Карпюк Бердін багато розповідала про ліцей, тож вирішив особисто познайомитися з колективом. Дуже приємні враження! Одразу видно, що усі педагоги вкладають душу в дітей, у школу, у навчальний процес. Незважаючи на те, що будівля дуже старенька і потребує капітального ремонту, все чисто і акуратно.
 
Відвідав і шкільний харчоблок. Дійсно, обладнання вже віджило свій вік. Тому в цьому році будемо оновлювати техніку в харчоблоці, подав заявку на субвенцію.
 
Звернув увагу і на фасад будівлі, він потребує ремонту і утеплення. Меблі у двох класах - ще з 50-х років. Будемо поступово оновлювати заклад. Бо дітки народжуються, громада розвивається, з 1 вересня йдуть до школи нові першокласники. Тому приїхав сьогодні не з порожніми руками: придбав для першачків телевізор, який допоможе отримувати їм якісну сучасну освіту в рамках програми «Нова українська школа». 
 
null
 

null
 

null
 

null
 

null
 

null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews