В Острозькій громаді «програвша сторона» хоче влаштувати зміну влади (Відео)

16.05.2021 12:54   Джерело: ЧаРівне
Опубліковано : Рівненський Новинар

Політичні баталії на Рівненщині набирають обертів. Днями в ефірі телеканалу "Рівне 1" в програмі "Без цензури" журналісти Ольга Ферар та Олексій Кривошеєв обговорювали протистояння голови обласної ради та голови Рівненської обласної держадміністрації. Мова ведеться про висловлення недовіри один одному. Відповідні проєкти рішень зареєстрували минулого тижня.

В контексті розмови згадали і Острозьку громаду. Мова йшла про те, що у великій частині громад на Рівненщині "програвші" зараз шукають шляхи взяття реваншу будь якими шляхами, які підуть не на користь простих людей.

Якщо раніше йшла мова, хто більше зробить для виборців, то зараз все частіше говорять про те, як зробити гірше. Мається на увазі, в не привабливому світлі виставить опонента. Вже є громади, де в середині депутатського корпусу говорять, що "не той став мером", рік пройде і ми висловимо йому недовіру, поставимо в.о. секретаря. Такі розмови чув по Острозькій громаді. Вибори відбулися 5 місяців тому і робота ведеться, а програвша сторона вже сьогодні "ходить" і пробує домовлятися і збирати голоси депутатів для висловлення недовіри. Таких прикладів по областів багато. Про це відкрито не говорять, - розповів Олексій Кривошеєв.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ЧаРівне