Сім громад Дубенського району співпрацюватимуть з ґмінами Седлецького повіту

17.05.2021 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
 

Спільні проєкти, ідеї та партнерство - відтепер Дубенський район співпрацюватиме з Седлецьким повітом Мазовецького воєводства Республіки Польща.

Відповідний меморандум підписали в рамках відзначення Дня Європи у Дубенському замку. Колеги з Польщі мають великий досвід розвитку територіальних громад і готові ним поділитися, тому важливо налагоджувати співпрацю в різних сферах.

Так, партнером Мирогощанської громади стала ґміна Сухожебри, Смизької та Козинської громад - ґміна Мокободи, Привільненської і Повчанської громад - ґміна Вішнев, Демидівська і Тараканівська громади співпрацюватимуть із ґміною Збучин.

Документ передбачає підписання договору про співробітництво в культурному, освітньому напрямках, а також запозичення досвіду управління та створення безпекового середовища у громаді.

«Упродовж трьох днів члени делегації відвідали всі громади-партнери та ознайомилися зі здобутками та перспективними планами громад. Сподіваюсь, сьогоднішній меморандум посилить співпрацю між нашими громадами та значно покращить рівень життя кожного мешканця району», - зазначив голова Дубенської РДА Всеволод Пекарський.

Прес-служба РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews