Сухопутні війська посилюють співпрацю зі Збройними Силами Ісламської Республіки Пакистан

20.05.2021 08:39   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Командуванні Сухопутних військ Збройних Сил України відбувся офіційний візит Головнокомандувача Сухопутних військ Збройних Сил Ісламської Республіки Пакистан генерала Камар Джавед БАДЖВА.

Командувач Сухопутних військ Збройних Сил України ознайомив Головнокомандувача Сухопутних військ Збройних Сил Ісламської Республіки Пакистан зі станом та перспективами розвитку Сухопутних військ Збройних Сил України на етапі їх реформування, і переходу до структури, яка притаманна більшості розвинутих країн.

- Співпраця між нашими країнами триває вже давно і має великий потенціал для розвитку. На даному етапі ми бачимо стрімкий розвиток співробітництва у військово-технічній галузі, - зазначив генерал-полковник Олександр Сирський.

У свою чергу високоповажний гість запросив представників Сухопутних військ Збройних Сил України відвідати Ісламську Республіку Пакистан та ознайомитися з особливостями підготовки підрозділів, призначених для боротьби з тероризмом:

-Я дуже радий бути сьогодні тут. Як ви знаєте, Збройні Сили Ісламської Республіки Пакистан беруть активну участь у підготовці збройних сил інших країн. Ми маємо можливості і досвід боротьби з терористичними угрупованнями. Тож я хочу запросити керівництво Сухопутних військ ЗС України відвідати нашу країну та наші Збройні Сили, і зокрема ознайомитися з можливостями системи підготовки, - сказав генерал Камар Джавед БАДЖВА.

Окрім цього, було обговорено перспективи майбутнього співробітництва, посилення роботи в напрямках розвитку перспективних зразків озброєння, форм і способів застосування Збройних Сил, зокрема Сухопутних військ. Також були обговорені напрямки подальшої співпраці в питаннях підготовки персоналу, перспектив двостороннього співробітництва. Цей візит був важливий і для нас і для ЗС Пакистану в плані укріплення двосторонніх взаємовідносин і в напрямку подальшої кооперації.

-Впевнений, що цей візит буде позитивним імпульсом у розвитку співробітництва між нашими збройними силами, - наголосив генерал-полковник Олександр Сирський.

Завершився захід обміном сувенірами.

Вже завтра іноземна делегація відвідає один з військових полігонів, де будуть продемонстровані бойові можливості військової техніки, яка виробляється в Україні.

Служба зв’язків з громадськістю Командування Сухопутних військ Збройних Сил України

 

 

Начальник служби зв’язків з громадськістю

Командування Сухопутних військ ЗСУкраїни 

полковник Анатолій Прошин

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews