Управління економіки міста Рівне розпочинає прийом заявок на участь у конкурсі стартапів

21.05.2021 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

21 травня 2021 року Управління економіки міста розпочинає прийом заявок на участь в конкурсі стартапів.

Конкурс стартапів реалізується в рамках  Програми розвитку  малого та середнього підприємництва Рівного на 2020-2021 роки та спрямований на розвиток суб’єктів малого і середнього підприємництва, їх інвестиційної та інноваційної активності, просування вироблених ними товарів (робіт, послуг), а також результатів інтелектуальної діяльності на внутрішні і зовнішні ринки.

Розмір фінансової підтримки (гранту) за рахунок коштів бюджету Рівненської міської територіальної громади не перевищує 50 000 грн.  

Документи для участі в конкурсному відборі приймаються  до 19 липня 2021року (включно).

Контактна особа – Анна Шевченко, тел.+380988494391 та +38(0362)621109e-mail: vpp.uem@ukr.net 

Критерії оцінки бізнес-планів: оригінальність та обґрунтованість ідеї, наявність фінансово-економічного обґрунтування бізнес-плану, обсяг прибутку та рентабельність виробництва (робіт, послуг), кількість робочих місць, які планується створити, обсяг надходження до бюджету від сплати податків, зборів, платежів, соціально-економічний ефект для міста.

З переліком документів  та умовами участі у конкурсі можна ознайомитись тут: https://economy.rv.ua/startup/

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівненської міської ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews