Роман Іванісов повідомив про виділення субвенції на об‘єкти Рівненщини

24.05.2021 14:02   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Завдяки активній співпраці народного депутата з громадами вдалося ефективно попрацювати над переліком об‘єктів.

Роман Іванісов повідомив на своїй сторінці у Facebook про затвердження об’єктів, які отримають субвенцію. Зокрема, виділення 10 млн грн на об’єкти 153-го округу затверджені урядом і бюджетним комітетом:

«Маю гарні новини. Перший етап розподілу субвенції на соціально-економічний розвиток громад пройдено! Тому з радістю повідомляю, що громади можуть готуватися до проведення робіт. Як і в минулому році, розповідаю про кожен об’єкт, щоб виборці мали змогу стежити за витратами і контролювати якість виконаних робіт. Адже, насамперед, це в інтересах жителів громади.

Отже, на що будуть витрачені гроші:

  • Будівництво мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту на території Шубківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Рівненської районної ради – 2 млн 304 тис. грн.
  • Капітальний ремонт Заборольського закладу дошкільної освіти (ясла- садок) загального типу Олександрівської сільської ради (ремонт даху) – 2 млн 951 тис. грн.
  • Капітальний ремонт будівлі клубу в с. Дерев’яне Зорянської сільської ради – 1 млн 024 тис. грн.
  • Капітальний ремонт Загорощанського дошкільного навчального закладу (дитячий садок)
  • Корнинської сільської ради (утеплення фасаду) – 1 млн 085 тис. грн.
  • Завершення капітального ремонту будинку культури в с.Корнин – 1 млн 139 тис. грн.
  • Капітальний ремонт покрівлі Мистецької школи у м.Корець – 1 млн 095 тис. грн.
  • Придбання кухонної техніки в харчоблок Грушвицького ліцею Великоомелянської сільської ради – 212 тис. грн.
  • Готовий комп’ютерний комплект в клас інформатики Мнишинської гімназії Бабинської сільської ради – 176 тис. грн.
  • Придбання медичного обладнання для Бугринської амбулаторії загальної практики - сімейної медицини – 509 тис. грн.

Цьогоріч разом з громадами плануємо завершити роботи по деяких об’єктах, які розпочали у минулому році. Ще трохи – і вони відчинять свої двері для жителів. Серед таких – Будинок культури у с. Корнин. Торік за рахунок субвенції повністю замінили старі дерев’яні вікна на нові енергоефективні. Тепер продовжимо ремонтні роботи – перекриємо дах, зробимо фасад.

Ще раз наголошую: якщо ви дійсно прагнете розвитку і розбудови - цікавтеся підрядником, контролюйте, що він робить, з яких матеріалів, чи відповідають вони заявленим у тендері, контролюйте і якість виконаних робіт, а раптом щось – змушуйте того підрядника переробляти! Бо школи, садочки, майданчики, будинки культури – це ті об’єкти, якими користуються усі без виключення жителі. Тому, пильнуючи, в першу чергу, ви робите це для себе. Щоб кожному з вас або вашим дітям чи онукам було комфортно у цих закладах працювати, навчатися, виховуватися!

Це лише перший етап, протягом року очікується ще 2 етапи виділення субвенції на соціально-економічний розвиток громад».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews