Поліцейські розшукують водія маршрутки, який у Рівному допустив наїзд на неповнолітнього та зник

25.05.2021 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Автопригода сталася 24 травня близько 8 год на перехресті вулиць Князя Романа та Генерала Безручка. На щастя, дитина значних травм не зазнала.

Першочергово до поліції надійшло повідомлення про ДТП у провулку Фабричному. Однак дитина вказала на інше місце, де слідчим було знайдено слуховий апарат: його повернули хлопчику.

Поліцейські також встановили, що мама з дитиною прямували до лікувального закладу, втім 14-річний рівнянин на кілька хвилин повернувся додому. Повертаючись назад, перетинав нерегульований пішохідний перехід, де на нього допустив наїзд водій маршрутного таксі.  

Після ДТП керманич зупинив транспортний засіб і підійшов до хлопця, а потім поїхав.

У дитини медики діагностували забій стегна та відпустили додому.

Слідчі за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 КК України. Поліцейські розшукують водія, наразі перевірили десятки маршруток, показали кілька фото водіїв, однак хлопчик поки нікого не впізнає. 

Правоохоронці звертаються до громадян: якщо ви стали свідком автопригоди чи володієте іншою важливою інформацією, негайно повідомляйте до поліції за номерами телефонів: 097-257-04-76 або 102. Анонімність гарантується.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews