У Рівному відбувся «Західний п'єдестал» West Open Cup

31.05.2021 15:24   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
У Рівному відбувся відкритий всеукраїнський рейтинговий турнір "Західний п'єдестал" West Open Cup. На змаганнях з тхеквондо зареєструвалися 450 учасників з 16 регіонів України, були присутніми близько 50 тренерів.
 
«Особливість рейтингового турніру в тому, що розігруються бали для формування рейтингу, який дає можливість спортсменам стати членами збірної України. Також на таких змаганнях в категорії "дорослі" можна отримати звання майстра спорту України - у випадку отримання перемоги у відповідній категорії", - прокоментував віце-президент обласного осередку Федерації тхеквондо ВТФ України Гліб Олійник, - "На західній Україні відбувається лише 2 рейтингові турніри: у Рівному та Івано-Франківську.  Враховуючи це, в таких турнірах приймають участь майже всі регіони України, представлена більшість клубів».
 
Президент обласного осередку Федерації тхеквондо ВТФ України Глега Руслан Петрович розповів, що наразі змагання відбуваються переважно за підтримки особистих внесків батьків спортсменів. Мріє, щоб у дітей була власна база для тренувань - адже зараз вони відбуваються в різних локаціях Рівного, в орендованих приміщеннях.
 
Голова РОО "УДАР" Віталія Кличка" Валентин Демчук висловив свою критику ступеню підтримки спорту на Рівненщині: "Сьогоднішній захід - це масштабна подія для молодих спортсменів. Прикро, що рівень підтримки спорту вкрай низький. Здоровий спосіб життя повинен стати ідейним стрижнем виховання, освіти, громадського, спортивного руху. За місцем проживання, навчання чи роботи мають бути створені умови для занять спортом".
 
null
Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews