Бібліотеки та децентралізація: у Дубні обговорили основні виклики й досягнення (ВІДЕО)

01.06.2021 08:51   Джерело: Teza
Опубліковано : Наталія Рівненська

Дубно вкотре стало центром для навчання та розвитку. Днями представники культури та бібліотечних установ із сусідніх громад зібралися на регіональний семінар під назвою «Культурний розвиток як показник успіху спроможної територіальної громади».

Захід став можливим завдяки депутату Рівненської обласної ради Олександру Дехтярчуку, який і організував семінар та запросив спеціальних гостей, зокрема депутата Рівненської обласної ради та керівника Секретаріату Рівненської територіальної організації ПП "Європейська солідарність" Катерину Самардак.

Модератором заходу стала генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей, заслужений працівник України, Алла Гордієнко. Говорили, зокрема, про виклики, які постали перед працівниками бібліотечних установ у зв’язку із децентралізацією, а також провели навчання, як писати гранти.

Детальніше про захід, його мету та спікерів дивіться у відеоматеріалі ІА «Теза».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Teza