У День захисту дітей в «УДАРі» підкреслили актуальність питання безпеки

01.06.2021 15:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Щороку в Україні відзначають День захисту дітей. Цьогоріч, 1 червня, у Рівненській обласній організації «УДАР» Віталія Кличка» вирішили провести заходи з питань безпеки дітей на дорогах. Розповісти дітям та їхнім батькам про правила безпеки дітей – як пішоходів, і, таким чином, учасників дорожнього руху – вирішили у партії.

Зокрема, в п’яти населених пунктах Рівненської області у цей вівторок відбулася акція: родинам розповідали про правила безпеки дітей на дорогах, роздавали інформаційні буклети та розповідали, як використовувати браслети зі світовідбиваючими елементами. Флікери використовують у багатьох країнах світу для того, щоб пішоходів було краще видно у сутінкову пору доби.

«Дуже корисна річ, адже під час канікул ми гуляємо з дітьми до вечора, чи не до сутінків», - ділилися враженнями мешканці Рівненщини, учасники «УДАРівського» інтерактиву, - «Намагаємося вдягати дітей в одяг світлих та яскравих кольорів, але флікери прекрасно доповнюють цей момент».

Волонтери «УДАРу» розповідали батькам, як правильно роз’яснювати дітям правила безпеки: робити це в ігровій формі і не втомлюватися повторювати, бодай одне й те саме.

«Безпека дітей в наших руках», - зауважив Валентин Демчук, лідер обласного «УДАРу». Як президент ГО «Союз перевізників України», з одного боку, і як батько, він, як ніхто, розуміє, що основа безпеки – це дотримання правил всіма учасниками дорожнього руху: «У День захисту дітей ми вирішили приділили максимум уваги громади до питання безпеки дітей на дорозі. Навчати дітей, оберігати – тільки так ми можемо захистити наших дітей від всіх незгод».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews