Спортивна арена Рівного увійшла до програми Президента «25 спортивних магнітів»

03.06.2021 15:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
 

Уряд затвердив розподіл спортивної субвенції у межах програми Президента України Володимира Зеленського «25 спортивних магнітів». Загальна сума субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток спортивної інфраструктури - 800 млн гривень.  

Кошти спрямують на 11 спортивних об’єктів по всій Україні, які плануються ввести в експлуатацію протягом 2021-2023 років. Рівненщина отримає 65 млн гривень на будівництво універсального спортзалу по вулиці  Макарова в обласному центрі.

«Багатофункціональні спортивні комплекси, басейни, льодові арени, палаци спорту були відібрані комісією Мінмолодьспорту, до складу якої увійшли також народні депутати України. Всі комплекси призначені для проведення всеукраїнських та міжнародних змагань, навчально-тренувальних зборів для національних збірних команд з не менше ніж п’яти олімпійських видів спорту, а також для занять масовим спортом», - наголосив Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт.

«Мультифункціональна арена на вулиці Макарова у Рівному – це масштабний інфраструктурний та великий промоційний об’єкт для області, який ми зводимо в рамках президентського проєкту "Велике будівництво". Це, дійсно один з «магнітів», який буде приваблювати спортивну і креативну індустрію усієї України і не лише», - прокоментував голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Вже до кінця цього року на об’єкті планують завершити підведення внутрішніх інженерних мереж та облаштування трансформатора під станцію електро- та водопостачання. А вже взимку будівельники будуть переходити до внутрішніх оздоблювальних робіт.

Прес-служба РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews