У селі Городок Рівненського району врятували від загибелі лосиху (ФОТО)

07.06.2021 09:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Третього червня у селі Городок Рівненського району мисливці та працівники ДСНС врятували від загибелі лосиху. Тварина втрапила у водяну пастку у закинутій очисній споруді тракторного заводу.

Про це повідомили у ГУ ДСНС у Рівненській області.

На тварину, що перебувала по шию у болотяній воді натрапив місцевий житель та одразу сповістив про це на спецлінію "101". Тварина знаходилася у бетонній очисній споруді розміром приблизно 25х25 метрів та глибиною 1.50 м. - 1.70 м.

Рятувальники спільно з місцевими мисливцями за допомогою бензопил розчистили від чагарників та гілля дерев місце, щоб мати можливість дістатися до очисної споруди. Потому за допомогою рятувальної мотузки витягнули самку лося до борта очисної споруди. Тварина далі самостійно змогла дістатися суходолу. Опинившися у безпеці лосиха щосили побігла у сторону ліса.

На думку мисливців, тварина вийшла з лісу та через городи попрямували в сторону очисної споруди, де хотіла напитися води, але потрапила у пастку. На щастя її вчасно помітили та врятували.

Нагадаємо, лось з 2017 року занесений до Червоної книги України.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews