Чергова перевірка двох лісгоспів на Рівненщині виявила порушень на чверть мільйона гривень

15.06.2021 07:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
На Рівненщині однією з найбільших екологічних проблем є незаконні порубки лісів.
 
Про це йдеться на сайті Державної екологічної інспекції Поліського округу, інспектори якої наразі проводять перевірки лісгоспів по всій Рівненській області. Повідомляє голова підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ, народний депутат України Роман Іванісов:
 
 
«Постійно інформую вас про результати кожної перевірки. На жаль, вони доводять абсолютно безгосподарний підхід до роботи очільників лісгоспів і їхнього ватажка Віталія Суховича.
З назви «Рівненське обласне управління лісового та мисливського господарства» вже давно треба прибрати слово «управління». Бо так не управляють професійні менеджери і фахівці. Кожен процес управління тією чи іншою галуззю повинен приносити позитивні зміни. Натомість, сьогодні це управління є уособленням лише недбалості, зловживань та можливої корупції. Про позитив говорити не доводиться.
 
Судіть самі. Результати чергових перевірок у ще двох лісгоспах області: виявлено незаконну порубку та пошкодження дерев, захаращеність територій, незадовільну організацію господарства (відсутні або пошкоджені стовпи, знаки) тощо.
 
Розмір шкоди лісу – більш ніж на 250 тисяч гривень!
То про яке відновлення лісів з такими гореуправлінцями можна говорити?
 
Щиро вдячний Державній екологічній інспекції Поліського округу за те, що сумлінно пильнують і приділяють належну увагу екології Рівненщини!».
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews