Рівнянина судитимуть за вбивство підприємця

17.06.2021 15:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Спровокувавши конфлікт обвинувачений металевим ломом наніс удар по голові одному з потерпілих.

За процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт щодо одного із жителів м. Рівного. Йому інкримінують умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 КК України) та хуліганство, вчинене із застосуванням заздалегідь заготовленого предмета для нанесення тілесних ушкоджень (ч. 4 ст. 296 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 31-річний чоловік, у грудні 2020 року завдав тілесні ушкодження двом потерпілим. Так, спочатку спровокувавши конфлікт обвинувачений металевим ломом наніс удар по голові одному з потерпілих. А пізніше, на ґрунті особистих неприязних відносин, що раптово виникли під час конфлікту, вистрілив з одноствольної гладкоствольної неавтоматичної рушниці в груди іншому потерпілому, 50-річному рівненському підприємцю. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Обвинувальний акт скеровано до Рівненського міського суду.

Санкція статтей передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Рівненської обласної прокуратури 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews