138 тисяч жителів Рівненщини отримують поліпшені медичні послуги

17.06.2021 12:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У рамках проєкту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» на Рівненщині реконструювали 38 лікарських амбулаторій. Вже завтра запрацює оновлений медзаклад у селі Більська Воля Вараського району.

Про це йшлося під час онлайн наради, організованій МОЗ. До заходу долучилися перший заступник голови ОДА Сергій Подолін, заступниця голови ОДА Людмила Шатковська, а також представники профільних департаментів ОДА.

«Загалом в оновлених амбулаторіях обслуговуватимуть 138 тисяч населення Рівненщини, яке проживає у 126 селах. Послуги там надаватимуть 80 лікарів та 203 працівники медичного персоналу. Усі амбулаторії  оновлені завдяки ремонту, укомплектовані сучасними меблями та обладнанням, а у більшості - уже проводиться прийом і лікування пацієнтів. Це і є головне завдання проєкту – лікарі працюють у комфортних умовах, а пацієнти отримують поліпшені медичні послуги», - зазначив Сергій Подолін.

Прес-служба РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews