«Волинь туристична»: магніти з п’яти областей об’єднають в один проєкт

24.06.2021 21:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
 

Туристичні магніти з п’яти областей - Житомирської,  Хмельницької, Тернопільської,  Волинської, Рівненської - об’єднають в проєкт «Волинь туристична».

Рівненщина приймала гостей з Житомирської,  Хмельницької, Тернопільської,  Волинської  областей. У Дубенському замку відбувся міжрегіональний форум територій історичної Великої Волині. На заході були присутні заступниця міністра Лариса Петасюк, голова Державного агентства Мар'яна Олеськів, заступник голови РОДА Сергій Гемберг, голова Дубенської РДА Всеволод Пекарський та фахівці відповідальні за розвиток культури з запрошених областей.

«З часів середньовічних контрактових ярмарків Дубенський замок був центром тяжіння навколишніх земель. Сьогодні тут знову знаменна подія. Мені приємно зустрічати в замку шановне товариство з різних областей України», - сказав заступник голови ОДА та модератор заходу Сергій Гемберг.

Також він подякував у реалізації цього амбітного проекту Міністерству культури та інформаційної політики України, Державному агентству з розвитку туризму України. Крім того, за організацію та гостинність, висловив вдячність Управлінню культури і туризму Рівненської облдержадміністрації, колективу Дубенського замку, Волинській бізнес-школі НаУОА.

Учасники заходу обговорили спільні проекти, заслухали виступи експертів, презентували туристичний потенціал областей та сформували спільний план дій. Адже саме об'єднання зусиль та ресурсів дозволить трансформувати розрізнені пропозиції в цілісну дестинацію «Волинь туристична». Вона матиме унікальне обличчя, а відтак - конкурентні переваги на ринку туристичних продуктів.

Прес-служба РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews