Рівненська медицина втрачає мільйони гривень

28.06.2021 09:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Коли відсутні управлінці - рівненська медицина втрачає мільйони гривень.
 
Каже народний депутат України, голова підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ Роман Іванісов:
 
 
«У той час, коли волонтери збивають ноги у пошуку спонсорів для закупівлі кисневих концентраторів для лікарень, Департамент з питань охорони здоров’я Рівненської ОДА «профукали» 15 млн грн. І це тоді, коли у Рівненській області виявляли чи не найбільшу кількість хворих на ковід. За ці кошти можна було б встановити три кисневих станції в опорних лікарнях і врятувати десятки життів…
 
Для того, щоб з користю витратити кошти соцеконому, я і моя команда безліч разів зв’язуємося з головами і старостами, відвідуємо об’єкти громад 153-го округу. До прикладу, під час візиту до Бугринської ОТГ завітав до амбулаторії, де персонал мені показав, на якому древньому обладнанні працює. Звісно, що медицина сьогодні в пріоритеті, тому сприяв виділенню субвенції понад 500 тис.грн. на закупівлю необхідного обладнання.
 
Але коли галузевий очільник не знає поточних потреб, не володіє ситуацією, коли медики через бездіяльність департаменту по півроку не отримують заробітні плати, це біда. І з цією бідою потрібно боротися».
 
Нагадаємо, журналісти https://4vlada.com/ провели власне розслідування медичної ситуації на Рівненщині, читати ТУТ -  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews