У рівненській галереї експонуються унікальні картини (ВІДЕО)

28.06.2021 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Галерея «Євро-Арт» 9 червня відзначила ювілей! Ідейні натхненники та колектив галереї вирішили поділитися своєю радістю з рідним містом та представили унікальну колекцію картин відомих митців.

Рівняни вперше отримали нагоду побачити в одній виставці оригінальні твори живопису Генрі Джозефа Пауельса, Теодора Руссо, Яна Саймонса, Томассіна Дезіре, Роберта Фалька, Давида Бурлюка, Адальберта Ерделі, Миколи Глущенка, Івана Труша, Карло Звіринського, Йосипа Бокшая, Сергія Васильківського, Андрія Коцки, Федора Манайла, Олекси Новаківського, Романа Сельського, Валентини Цвєткової, Сергія Шишка, Валентина Сєрова, Станіслава Жуковського та ще майже 20 художників зі світовим ім’ям!

Родзинкою виставки стала також презентація графіки та літографії Пабло Пікассо, Сальвадора Далі і Марка Шагала. У «Євро-Арті» зуміли поєднати не лише виставкову діяльність, а й освітню і просвітницьку.

Крім виставок і мистецьких майстер-класів у галереї проходять заняття з живопису для молодших і старших художників, які вирішили, що творити ніколи не пізно. А ще – це надзвичайно позитивне місце, куди, завітавши один раз, обов’язково хочеться повернутися знову.

Відео: RIVNE LIVE 

null
 

© Медіа-Центр «Третя столиця» (www.3capital.info)


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews