Учні з Рівненщини, які склали ЗНО на 200 балів, отримають грошові премії

30.06.2021 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
 

Учасникам ЗНО, які здобули повну загальну середню освіту та отримали максимальну кількість балів за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, за поданням управління освіти і науки Рівненської ОДА будуть вручені грошові винагороди у сумі 5 тисяч гривень кожному.

«Рівненщина пишається учнями, що продемонстрували найвищий рівень знань з предметів зовнішнього незалежного оцінювання. Таких цьогоріч в області -18! Цей навчальний рік був непростим як для учнів, так і для вчителів та батьків, а, особливо, для випускників. Карантин вніс свої корективи в освітній процес. Але ми маємо хороші результати із ЗНО. Тож підтримаємо тих, хто отримав 200 балів», - відзначив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

За словами начальника управління освіти і науки Рівненської ОДА Петра Коржевського, грошові премії, відповідно до розпорядження голови ОДА Віталія Коваля, отримають 18 учнів Рівненщини, які мають по 200 балів із ЗНО.

«Приємно, що у нашій області ми маємо можливість відзначити кращих учнів грошовими винагородами. Це мотивує їх до подальших успіхів у навчанні», - зазначив Петро Коржевський.

Нагадаємо, обласні премії студентам закладів вищої та фахової передвищої освіти, учням закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти видаються за рахунок обласного бюджету, відповідно до статей 22,41 Закону України "Про місцеві державні адміністрації, пункту 6,5 розділу II Обласної програми підтримки молоді та 2021-2023 роки, схваленої розпорядженням голови Рівненської ОДА від 16 грудня 2020 р".

Прес-служба РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews