На Рівненщині шукають керівників для двох комунальних закладів

01.07.2021 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Вербська санаторна школа І-ІІІ ступенів та Острозький обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Костянтина Івановича Острозького невдовзі можуть отримати нових керівників.

В обласній раді вже розпочали прийом документів від тих, хто виявить бажання очолити ці комунальні заклади.

Віталій Альонов керував Вербською санаторною школою з 2003 року і, відповідно до укладеного у 2018 році контракту, мав обіймати цю посаду до грудня 2024-го. Однак написав заяву на звільнення за власним бажанням і з 16 червня припинив повноваження директора.

Відповідно до Розпорядження голови обласної ради, до обрання нового керівника санаторної школи, його обов’язки виконуватиме заступниця директора з господарської роботи закладу Галина Шибрук.

Умови конкурсного відбору, вимоги до претендентів та перелік документів, які необхідно подати, містяться в оголошенні.

А от контракт з директором Острозького обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Костянтина Івановича Острозького завершується в серпні цього року. Відтак Рівненська обласна рада розпочала процедуру обрання нового керівника. Ігор Приступа повторно очолив заклад два роки тому.

З вимогами до керівника Острозького обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, переліком необхідних документів та процедурою обрання можна ознайомитися за посиланням.

Зауважимо, що прийом документів щодо двох закладів триватиме з 30 червня до 23 липня 2021 року.  

Прес-служба Рівненської обласної ради

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews