Житель Луцька загинув у ДТП на Рівненщині

02.07.2021 11:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Водій автомобіля «Mercedes-Benz», не врахував дорожню обстановку, не впорався із керуванням і допустив перекидання транспортного засобу. 

Загиблим у дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася 30 червня на автодорозі «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече» поблизу села Малі Дорогостаї, виявився 24-річний житель Луцька.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій автомобіля «Mercedes-Benz», не врахував дорожню обстановку, не впорався із керуванням і допустив перекидання транспортного засобу. Унаслідок ДТП 24-річний волиняни загинув на місці події.

Відомості за фактом смертельної автопригоди внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Автомобіль поміщений на територію відділення № 1 в селищі Млинів.

Нагадаємо, на момент ДТП стан дорожнього покриття був слизький через дощову погоду. Поліцейські вкотре наголошують водіям бути максимально уважними під час несприятливих погодних умов та неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews