На Дубенщині сталася смертельна ДТП (ФОТО)

06.07.2021 12:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Слідчі повідомили про підозру водію-іноземцю за спричинення смертельної ДТП на Дубенщині.

Двоє потерпілих загинули, двоє пасажирів перебувають в лікарні, а водій — у слідчому ізоляторі. Зловмиснику може загрожувати від п’яти до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, автопригода сталася 30 червня, поблизу села Ситне Дубенського району. 23-річний водій «Тoyota Corolla» на заокругленій ділянці дороги не впорався із керуванням, допустив занос автомобіля, виїхав на смугу зустрічного руху, де  зіткнувся  із вантажівкою «DAF».

У салоні легковика перебували п’ятеро іноземців, студентів вищих навчальних закладів України: 25-річний пасажир загинув на місці події, його ровесника, попри вжиті реанімаційні заходи, врятувати не вдалося — він помер у лікарні. Водія та ще двох пасажирів госпіталізували із травмами різного ступеня. Кермувальник вантажівки, 52-річний житель Вінниці, не постраждав. 

У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, слідчі слідчого зібрали достатньо доказів для повідомлення 23-річному водію-іноземцю про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 286 КК України.

Крім того, суд задовольнив клопотання слідчого про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою терміном 60 діб без права внесення застави.

Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 

 

null
 




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews