На Рівненщині небезпечне підприємство влаштувало вибірковий доступ до хімічного виробництва

06.07.2021 16:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Вистава у декількох діях: на «КОЛОР С.І.М.» влаштували день «частково» відкритих дверей для обраних.
 
Про це повідомив народний депутат України, голова підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ Роман Іванісов: 
 
«Початок дня відзначився найспекотнішою, без жодних сумнівів, подією в окрузі: день відкритих дверей для обласної влади на ТОВ «КОЛОР С.І.М.».
 
Звісно, що вся ця вистава заздалегідь добре зрежисована очільниками підприємства. Зі слів місцевих жителів, протягом декількох днів підприємство працювало на мінімальних потужностях, на виробництві влаштували генеральне прибирання перед приїздом високопосадовців, навели «лоску», так би мовити, аби показати свою медаль блискучим боком.
 
І щоб про інший, темний бік медалі, про те, як підприємство труїть місцевих жителів, не дай Боже, не узнали обласні депутати та очільники профільних управлінь і служб, підприємство хотіло відчинити сьогодні свої двері лише для привілейованих.
 
Ані для представників селищної ради, ані для місцевих депутатів та активістів місця на «КОЛОР С.І.М.» не знайшлося. Директор Зоя Іващук вирішила не пускати їх на виробництво.  
 
Вхід заборонили голові громади, на території якої працює підприємство, депутатам, які захищають інтереси громади, і досконало знають предмет, журналістам, ініціативним жителям… 
 
Замість співпраці з органами місцевого самоврядування, пані Іващук емоційно кинула голові селищної ради Галині Кидун, що перереєструє «КОЛОР С.І.М.» в іншій ОТГ, і туди платитиме податки, якщо у Клевані підприємство не знаходить підтримки!!!
 
Близько години під пекучим сонцем тримала людей директорка, аж допоки обласні депутати не вступилися за місцевих. Тоді вже пані Іващук була змушена впустити на зустріч голову громади і секретаря селищної ради. Кінець зав’язку. Подробиці події розповім у цьому ж дописі. Стежте за оновленнями».
 
null
 

null
 

null
 

null
 

null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews