У Рівному відбудеться фотовиставка «Погляд з вікна - 20 років»

12.07.2021 12:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Відомий фотохудожник Олександр Майструк запрошує всіх на відкриття своєї ювілейної фотовиставки.

Захід відбудеться 15 липня о 16-й годині в МБК.

На своїй фейсбук-сторінці фотохудожник написав, що буде радий бачити усіх, хто допомагав, навчав, вірив, надихав, підтримував (морально чи фінансово) в різні часові проміжки його творчого життя. А також він зауважив, що в експозиції будуть представлені фотороботи в різних напрямках за 20 років його творчої діяльності.

Олександр Майструк далеко не завжди був фотохудожником. Свого часу він активно займався спортом, був призером змагань з греко-римської боротьби. Мріяв стати військовим льотчиком та вступив до Київського інституту військово-повітряних сил. Втім, після 1-го курсу тяжко захворів. Лікувався у Київському госпіталі, проте, хвороба прогресувала і Олександр не міг самостійно рухатись. Навчання довелося покинути. З вікна своєї квартири він пробував робити фотознімки краєвидів міста та домашніх квітів.

Його перша персональна виставка «Погляд з вікна» пройшла з великим успіхом. Фотохудожник приймав участь у десятках міжнародних та національних фотовиставок та салонів, що проходили в Австрії, Бразилії, Польщі, Росії, Румунії, США, Угорщині, Японії та Україні.

Автор: Діана Мамчуровська,

студенка ІІІ-го курсу кафедри журналістики та українознавства НУВГП


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews