ТОП-7 чудових місць на Рівненщині для поїздки на вихідні (ФОТО)

13.07.2021 19:39   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Цьогоріч позначки термометрів б’ють рекорди, спека і задуха все частіше змушує задумуватись про відпочинок за містом з можливістю освіжитися. На Рівненщині багато туристичних комплексів з гарними краєвидами, річок та озер, де можна провести відпустку і забути про шум та сухий пил у повітрі міста. Саме з такої нагоди ми зробили добірку найкращих туристичних місць відпочику поблизу Рівного.

Хрінницьке водосховище

null
Фото з мережі Інтернет

Розташоване водосховище в межах двох районів Демидівського Рівненської області та Горохівського Волинської області. У Хрінниках є кілька баз відпочинку та оздоровчих комплексів на будь-який смак. Тут можна ловити рибу, ходити в сауну і навіть відвідувати тематичні дискотеки. Для ночівлі можна зняти номер або ж будиночок, розрахований на певну кількість осіб.

Озеро Світязь 

null
Фото з мережі Інтернет


Світязь – перлина Шацьких озер, що розміщена в межах Шацького району Волинської області. По береговій лінії озера є декілька населених пунктів з величезною кількістю баз відпочинку та санаторіїв, а також наметовим містечком, щоб повністю відчути єднання з природою. Тут розташовано безліч атракціонів, великий вибір екскурсій на байдарках та човнах і навіть є можливість спробувати себе в дайвінгу.

Здолбунівський кар’єр

null
Фото з мережі Інтернет

Розташований кар’єр в Костопільському районі за 55 кілометрів від Рівного. Місцина останніми роками послуговується популярністю через свою красу та краєвиди, а в народі уже закріпилась назва «рівненські Мальдіви». Для поселення тут лише наметове містечко, що відрізняє його від усіх інших місць відпочинку у нашому топі. Чудове місце навіть для одного вечора, щоб зробити гарні фото і просто відпочити з сім’єю та друзями. Дістатись сюди можна на своєму транспорті, або ж від автостанції «Чайка», зупинившись біля населеного пункту Злазне. Пляж безкоштовний для всіх відвідувачів.

Парк-готель «Швейцарія» 

null
Фото з мережі Інтернет

Сучасний комплекс розташований на околиці села Обарів. Сюди можна завітати відпочити біля води на пляжі з можливістю порибалити за окрему плату, або ж залишитись з ночівлею у готелі, на базі якого є приватний пляж, ресторан, караоке-бар та лазня. Для дітей тут влаштовують окремі тематичні вечірки. 

База відпочинку «Воронки»

null
Фото з мережі Інтернет

База відпочинку "Воронки" знаходиться в селі Воронки Рівненської області Володимирецького району. Це мальовниче місце в сосновому лісі містить в собі житловий корпус, харчовий блок, спортивні майданчики та прокат човна і катамаранів. Вода тамтешнього озера має лікувальні властивості, вона гліцеринова з невеликою мінералізацією, що робить це місце оздоровчим.

База відпочинку «Villa-Park»

null
Фото з мережі Інтернет

Якщо ж плавання в басейні не є принциповим виключенням у вашому відпочинку, то це місце для вас. Поселитися можна в дерев’яних котеджах із терасою з видом на мальовничу природу. На території бази також є місце для приготування барбекю та альтанки. База знаходиться в селищі Решуцьк Рівненського району на вулиці Пляжна, 25.

Карантинні обмеження ще залишаються актуальними, але якщо дотримуватись елементарних правил безпеки, то відпочинок принесе тільки користь.

Автор: Марина Чупринюк, 

студентка ІІІ-го курсу кафедри журналістики та українознавства НУВГП


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews