Публічний офіс партії «УДАР Віталія Кличка» відкрили у Рівному (ВІДЕО)

13.07.2021 10:51   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У Рівному відкрили офіс обласної організації «УДАР Віталія Кличка»

10 липня у Рівному відчинив свої двері офіс обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка». Працюватиме він за постійною адресою: м.Рівне, вул. Грушевського, 77. Тут чекають усіх прихильників ідей та програмних засад всеукраїнської політсили.

Під час відкриття голова Рівненського обласного «УДАРу» Валентин Демчук подякував однопартійцям за успішний старт в роботі організації та закликав до співпраці усіх активних громадян, які чекають якісних змін у житті Рівненщини.

«Переконаний, що разом ми зможемо збудувати потужну силу і доведемо, що «УДАР» є найкращою альтернативою в політиці, - наголосив Валентин Демчук. - Усе, що ми будемо робити, спиратиметься на реальні потреби і підтримку суспільства. Насамперед, «УДАР Віталія Кличка» виступає за рівні можливості для розвитку усіх українців, проти тиску на малий і середній бізнес. Адже саме він є основним при формуванні державного бюджету, і зарплати «бюджетників» напряму залежать від того, наскільки підприємці матимуть змогу розвиватися».

Рівненську організацію політичної партії «УДАР Віталія Кличка» представляють 17 керівників районних (за старим адмін. поділом) осередків області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews