Рівняни піклуються про безпритульних тварин

13.07.2021 20:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

З кожним роком чисельність безпритульних тварин зростає, вирахувати їх кількість загалом не можливо. Де ці всі тварини? І хто, про них піклується? На допомогу приходить «Клуб ЛАПА».

null
 

Вже більше року в м. Рівне існує благодійна організація – «Благодійний фонд Іннеси Шишкіної по захисту безпритульних тварин». Заснувала його Іннеса Вікторівна 15 серпня 2019 року.

Команда волонтерів, серед яких, підприємці, студенти, пенсіонери, вчителі, лікарі, поліцейські, мами в декреті та навіть школярі, які кожного дня готові надавати допомогу безпритульним тваринам, які опинилися в тяжкій ситуації, а також тваринам, які загубилися. 

Волонтери організовують заходи на підтримку безпритульних тварин Рівного та області.

20.06.2021 – відбувся благодійний забіг з собаками, переможців якого було нагороджено подарунками, а зароблені гроші витратили на тварин.

04.07.2021 – фотосесія «Хочу додому!», де волонтери представили безпритульних тварин з Рівненського центру стерилізації та інших підопічних чотирилапих, які шукають домівки.

«Клуб ЛАПА» працює з метою популяризації благодійності в зоозахисті Рівного та області.

Автор: Діана Ковальчук, 

студентка ІІІ-го курсу кафедри журналістики та українознавства НУВГП


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews