Вперше у Рівному до 30 років Незалежності України відбудеться унікальний всеукраїнський фестиваль

14.07.2021 08:28   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

14-15 серпня 2021 року (два дні) на території міста Рівне (14 серпня у Європейському пивному дворику, на базі сімейного відпочинку Сен-Тропе та 15 серпня на Літній сцені у парку імені Тараса Шевченка) вперше у Рівному відбудеться фестиваль сучасної української авторської пісні та співаної поезії «СЛОВОСПІВ».

Фестиваль приурочений святкуванню цього року 30-річчя Незалежності України та є унікальним в межах всієї України, адже основна його ідея – об’єднання авторів-виконаців, які є водночас творцями і поезії, і музики, і виконавцями, людей високої духовності та патріотизму.

Формат саме цього фестивалю покликаний переламати усталені погляди щодо відсутності в Україні якісної української авторської пісні, вивести українське поетичне слово на зовні та показати справжніх українських творців.

До складу журі фестивалю увійшли такі імениті автори-виконавці, як Олександр Смик, Едуард Драч, Наталка Крииничанка, Дмитро Лінартович та Микола Тимчак.

Також, на фестиваль запрошено багато цікавих та відомих гостей.

Всі бажаючі взяти участь у фестивалі можуть подати заявки до 1 серпня на електронну пошту: slovospiv@gmail.com. Контактні телефони організаторів: 0733268379, 0679447525 (Валентина Люліч).

В рамках фестивалю 14 серпня заплановано проведення в Рівненському інституті післядипломної педагогічної освіти прес-конференції та круглого столу на тему: «Розвиток сучасної української авторської пісні та співаної поезії в Україні», куди запрошуються  засоби масової інформації та усі бажаючі.

Основними організаторами фестивалю є: Рівненське обласне відділення Національної всеукраїнської музичної спілки, Асоціація діячів авторської пісні та співаної поезії Рівненського обласного відділення Національної всеукраїнської музичної спілки, Громадська організація «Український клуб авторської пісні та співаної поезії», клуб авторської пісні та співаної поезії «BACKinБАРД».

Будь-хто може виступити партнерами та спонсорами фестивалю.

Нагадаємо, що саме у Рівному цього року створено першу та поки єдину в Україні Асоціацію діячів авторської пісні та співаної поезії Рівненського обласного відділення Національної всеукраїнської музичної спілки.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews