У Верховній Раді проголосували за прийняття в цілому законопроекту про АРМА

15.07.2021 12:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
На позачерговому засіданні Верховної Ради проголосували за прийняття в цілому законопроекту 5141 щодо діяльності Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).
 
Про це повідомив народний депутат України, голова підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ Роман Іванісов:
 
 
«Профільний законопроект нашого антикорупційного комітету передбачає захист прав інвесторів, чітко встановлює повноваження АРМА та порядок проведення процедури прийняття та реалізації активів.
 
На ранковому засіданні Ради в цілому ухвалили законопроект 5068 щодо обрання членів Вищої ради правосуддя. Участь міжнародних експертів у складі конкурсної комісії з відбору зможе знизити ризики потрапляння до складу ВРП недобросовісних кандидатів.
 
Також прийнято супутній законопроект 5069 щодо відповідальності ща невиконання законних вимог дисциплінарного інспектора ВРП.
 
З урахуванням пропозицій Президента України в цілому прийняли законопроект 2063, що вдосконалює доступ захисника до особи, яка має право на захист. Відтепер за потреби захисник може бачитися з особою, яка того потребує, у вихідні, неробочі і святкові дні.
 
З метою забезпечення стабільності на ринку природного газу, ухвалили законопроект 3508-д. Ініціатива допоможе реструктуризувати борги теплопостачальних організацій».
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews