«Воронуха. Фест»: на Рівненщині започаткували новий фестиваль мистецтв (ФОТО)

19.07.2021 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
 

Фестиваль мистецтв у мальовничому місці влаштувала Великомежиріцька територіальна громада. Дійство відбувається вперше. Місцем його проведення обрали галявину неподалік лісового озера, що знаходиться на хуторі «Воронуха», звідси назва.

Для гостей фесту влаштували концерт, облаштували зони відпочинку, виставку народних майстрів.

Водночас для громади «Воронуха. Фест» - це чудова нагода заявити про себе. 

«За останній рік ми звикли до онлайн-подій. Тому дійства, які відбуваються вживу, тепер викликають ще більше емоцій і позитиву. Тому я дякую організаторам «Воронуха.Фесту», бо завдяки вам фестивальне літо стало яскравішим і багатшим на гарні заходи. І завдяки вам більше жителів Рівненщини (та й інших регіонів) можуть дізнатися про мальовничу місцевість, - звернулася до гостей і організаторів фестивалю заступниця голови ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Іванна Смачило. -  Власне, так і створюються туристичні магніти, які роблять область більш привабливою для любителів подорожей. Знаю, що це дійство ви влаштовуєте вперше. І це чудова нагода заявити про себе, свою унікальність і потенціал. А ще - об’єднати громаду та розвивати її».

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

Прес-служба РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews