Рівненські гирьовики привезли медалі з Італії

19.07.2021 16:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

16-18 липня в місті Ванзахело, що в Італії, проходив чемпіонат світу з гирьового спорту. В чемпіонаті взяло участь 14 країн. Не обійшовся він і без рівненських гирьовиків. Усі повернулись з медалями.

null
 

Рівнянка, Майстер спорту України міжнародного класу Оксана Маліновська привезла золото в ривку гирі 24 кг з результатом 111 повторень та у ривку гирі 20 кг з сумою повторень 460.

«Ці дві золотих медалі та кубки, завдяки підтримці Секретарю Рівнеради Віктору Шакирзяну та команді «Рівне Разом»,- прокоментувала Оксана.

Кандидат в майстри спорту, Макаренко Ольга, що родом з мальовничого села Бутейки, теж має золото в своєму арсеналі у ривку гирі 24 кг у ваговій категорії до 65 кг. Колишня студентка Сарненського педагогічного коледжу РДГУ Кривой Яна у ваговій категорії до 75 кг у ривку гирі 16 кг здобула срібло. Грицак Андрій з Дубенщини, новоспечений майстер спорту міжнародного класу, у довгому циклі виборов золото та срібло у двоборстві.

null
 

Грицуняк Ігор з Рокитного представляв Рівненщину у ветеранах і має золото в кишені. Неймовірна спека не дала нашим спортсменам показати максимальні результати, але відмінна організація та спортивні позитивні емоції все компенсували, тому всі повертаються додому задоволені та переповнені щирими враженнями.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews