У Рівному викрили нелегала із Азербайджану

29.07.2021 12:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Під час проведення оперативно-профілактичних заходів щодо недопущення порушень міграційного законодавства іноземцями працівники управління міграційної поліції в Рівненській області спільно із працівниками міграційної служби викрили громадянина Азербайджану на нелегальному перебуванні в Україні. 

26-річний іноземець близько місяця тому приїхав із Києва погостювати у Рівне до своїх знайомих. Як встановили поліцейські, він перебуває на території України нелегально без будь яких документів та без постійного місця реєстрації більше року.

За фактом порушенням правил перебування іноземцем в Україні на нього склали протокол про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 203 КУпАП.

Крім того, працівники Рівненського РВ УДМС в Рівненській області, у зв’язку із порушенням правил перебування іноземцем в Україні, прийняли рішення про примусове повернення громадянина Азербайджану в країну походження Він зобов’язаний у 15-ти денний термін повернутися на Батьківщину, якщо ж ні — його видворять примусово.

Працівники управління міграційної поліції Рівненської області продовжують відпрацювання щодо виявлення іноземців та осіб без громадянства, підстав і законності їх перебування на території України, порядку працевлаштування, надання житла тощо.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews