Рівне отримає 20 мільйонів гривень з держбюджету на розвиток міста

29.07.2021 17:08   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Народному депутату України від Рівного Олександру Ковальчуку вдалося залучити 20 млн грн з держбюджету на соціально-економічний розвиток міста, 10 млн з яких уже надійшли на казначейські рахунки.

«Роботу над залученням цих коштів я як народний депутат розпочав ще минулого року, а в 2021 році ми з командою продовжили працювати над залученням субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на фінансування проєктів, які мають важливе соціально-економічне значення для Рівного», - розповідає Олександр Ковальчук.

Кошти будуть спрямовані на ремонт, будівництво рівненських садочків і шкіл - дитсадки № 29, №56, №44, №28, ясла-садок "Центр Пагінець", садочок по вул.Коновальця у Рівному та Квасилівський дитсадок, рівненські ЗОШ №5, №11, №22, гімназія "Гармонія", ремонт систем пожежної сигналізації у яслах-садок №44 та Рівненській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 24.

А також на придбання дороговартісного обладнання у медичні заклади міста:

  • стаціонарної кольорової цифрової ультразвукової діагностичної системи для Рівненської обласної клінічної лікарні імені Юрія Семенюка,
  • центрифуги для Рівненського обласного центру служби крові,
  • апарата для гістологічної обробки тканин для Обласного бюро судово-медичної експертизи,
  • спектрального оптико-когерентного томографа в Центральну міську лікарню,
  • апарату штучної вентиляції легень експертного класу для міської дитячої лікарні Рівного,
  • ультразвукового апарата для Рівненського обласного шкірвендиспансеру

 

null
На фото: народний депутат Олександр Ковальчук 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews