99% рівненських гвардійців щепились від Covid-19

30.07.2021 14:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Військовослужбовці військової частини 3055 Нацгвардії України з міста Рівного майже усім особовим складом зробили щеплення від Covid-19.

Вакцинувались усі на базі поліклініки ДУ ТМО МВС України у Рівненській області. Гвардійці мали вакцини на вибір: AstraZeneca та CoronaVac. Деякі, за бажанням, проходили щеплення у сімейного лікаря тими вакцинами, які були в наявності там.

Така висока цифра вакцинованих передумовлена високого рівня ознайомчою роботою з особовим складом. У цьому переконана начальник медичної служби 2 Галицької бригади підполковник Галина Трофименко.

«До особового складу приходили лікарі-інфекціоністи, які відповідали на усі питання особового складу про види вакцин та побічні реакції, - розповідає підполковник медичної служби Галина Трофименко. – Окрім того, гвардійці розуміють, що вони мають постійний контакт з місцевим населенням: під час несення служби з охорони громадського порядку чи при виконанні інших завдань. Саме тому вони мають бути захищеними для себе, своєї родини та населення».

Нагадаємо, що нацгвардійці, як і представники інших силових відомств, медики та  ті групи осіб, які знаходились на першій лінії оборони проти Covid-19, почали вакцинуватись одразу, як в Україні з’явилась вакцина. Активна кампанія по щепленню особового складу Національної гвардії України досі триває.

Автор: Аліна Новікова


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews