На Рівненщині у селі Городок з’явився Індустріальний парк

30.07.2021 14:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Перший на Рівненщині та Волині приватний Індустріальний парк «Кроноспан Рівне», який створила компанія Кronospan у с. Городок, відтепер має офіційний статус. 

Міжвідомча комісія при Міністерстві економіки включила його до реєстру Індустріальних парків України. 

Парк розташований на ділянці площею близько 85 га, має вигідне логістичне положення, тут облаштовують інженерні та технічні комунікації. 

Індустріальний парк - один із найкращих інструментів залучення інвесторів, вважає народний депутат від фракції «Слуга Народу» Олександр Ковальчук, який активно відстоював створення Індустріального парку на Рівненщині

«Мені як депутату від Рівного дуже близька ця тема, адже наш край - один із центрів деревообробки. І моя мрія та завдання всієї команди - щоб Рівненщина до 2030 р. стала центром меблевої галузі України з мільярдами інвестицій і 10 тис. робочих місць», - каже депутат. 

Серед головних результатів, які він очікує після того, як Індустріальний парк запрацює на повну потужність (за планом - з 2022 р.), - збільшення надходжень до бюджетів усіх рівнів, підвищення ділової активності регіону та рівня заробітної плати, створення нових робочих місць, працевлаштування випускників навчальних закладів Рівненщини.

І додає, що вимоги до підприємств дотримуватися високого рівня екологічної безпеки виробництва, постійно модернізувати обладнання та впроваджувати в галузі найкращі європейські технології та методи керування, залишаються. 

«Українці мають вигравати економічно, але й екологічна безпека має постійно покращуватись»,  - вважає нардеп.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews