Дубно стало учасником пілотного проєкту «Цифра в кишені»

02.08.2021 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У рамках освітнього проєкту «Цифра в кишені» для всіх бажаючих мешканців громад проводитимуть безкоштовне навчання, як користуватися найрізноманітнішими онлайн-послугами: від купівлі квитків та оплати комунальних послуг, до запису до лікаря через сервіс HELSI.
Загалом проєкт включає в себе декілька етапів. В рамках першого етапу було проведено онлайн-опитування серед місцевих мешканців з метою визначення того, які саме послуги для ним є найактуальнішими.

Згідно з результатами опитування, дубенчан найбільше цікавлять онлайн-послуги щодо роботи комунальних служб, особистих кабінетів, внесення показників; функціонування медичної системи HELSI (запис на прийом до лікаря); роботи інтренет-магазинів, перевірки сайтів, захисту від аферистів тощо.
Тож тепер тренери, які проводитимуть навчання, пройдуть спеціальну підготовку з топ-тем, які визначила громада, та в подальшому проводитимуть воркшопи на місцях, де безкоштовно навчатимуть, як користуватися онлайн-послугами.

Джерело: Дубенська міська рада


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews